Datum PT-utbildning och hotell i Dubai

dubai-slide1-940x232

Förenade Arabemiraten: PT-utbildning inkl. hotell med halvpension

PT-utbildning med tillval av kostrådgivningskurs på resorthotell strax utanför Dubai; frukost, middag och tillgång till spa och gym ingår.

Hotell Acacia

Fyrstjärniga Acacia är en del av Bin Majid Hotels & Resorts moderna hotell som ligger i Ras al-Khaimahs affärsdistrikt, endast 40 min från Dubai. Hotellets 373 rum är trivsamt inredda i lugna färger med gratis internetuppkoppling, LCD-tv, luftkonditionering och skrivbord. Ett dubbelrum delas med en annan deltagare från kursen. Frukost- och middagsbuffé ingår och kan avnjutas på hotellets restaurang Al Naklha som serverar lokala delikatesser från b.la det arabiska köket. På hotellet finns även flera barer, en nattklubb och en stor utomhuspool. Gästerna har också full tillgång till spa-avdelningen och gymmet, där kursens lektioner kommer att hållas.

Efter kursen har deltagarna lärt sig det som krävs för att bli licensierad personlig tränare och, vid köpalternativet på 11 nätter, kostrådgivare. All nödvändig utrustning och allt material som krävs för att genomföra utbildningen är inkluderad. Läs mer om 21st Century PT Schools internationella utbildning här.

Dubai

40 minuters bilfärd utanför emiratet Ras al-Khaimah hittas Dubai. Dubai är en stad där till och med tunnelbanan är en sevärdhet, med sina futuristiska tåg och stationer – här är det knappast svårt att hitta något att göra under semestern (eller under utbildningen). Här finns allt ifrån shopping i världsklass till vattenparker såsom Wild Wadi Water Park och långa stekiga sandstränder invid kusten. Staden har ett tropiskt ökenklimat med genomsnittstemperaturer som kring september ligger på 25 grader som lägst, 40 grader som högst.

Kursdatum 2019 DUBAI (PT-licens + Kostlicens)

Juni 13/6 – 23/6

Detta ingår

Ingår : PT-utbildning, kursmaterial, frukost och middag, delat boende i dubbelrum, spa- och gymentré, transfer till och från flygplatsen. Ingår även i alternativ 2: Kostrådgivningskurs.

11 nätter (13-23/6 2016). Pris 58 750 kr.

Bekvämligheter

Incheckning kl. 14, utcheckning kl. 12
Gratis wifi
24 h rumservice
Bar, restaurang och nattklubb
Spa och gym

Bokning

Vänligen kontakta någon av nedanstående för mer information och bokning:

Endast av 21st Century PT School bekräftad bokning gäller. Ombokning måste ske senast 14 dagar innan ankomst. Avbokning ej möjlig.

Antal köp:

1 voucher per person.

Viktigt:

Extra personer i rummet ej möjligt.

Anmäl dig här »