Utbildningar

Välkommen till 21st Century PT School.

21st Century PT School är den första i sitt slag på marknaden som erbjuder en högkvalitativ och professionell intensiv praktisk utbildning som ges av våra yrkeserfarna personliga tränare och erfarna idrottsmänniskor. Examinerade studenter kommer därefter att kunna ta deras karriärer inom fitnessindustrin till nya nivåer. 21st Century PT School kommer också att hjälpa eller erbjuda arbete till sina toppstudenter, efter avslutad och genomförd utbildning, i syfte att de ska kunna få en rejäl kick-start på sin nya karriär.
Över 7000 examinerade studenter har fått jobb via 21st Century PT School, vilket vi tycker är helt fantastiskt och det är också något vi kommer att fortsätta att göra. Vi lämnar ingen tomhänt efter utbildning hos 21st Century PT School

To be the best, be educated by 21st Century PT School. – FILOSOFI BY 21st Century PT School

Varma hälsningar. 21st Century PT School

Reservation

21st Century PT School reserverar sig för att om någon i lärarkåren bortfaller pga sjukdom eller någon annan extraordinär omständighet inträffar eller om antalet elever är mindre än 8 stycken att utbildningen ställs in och eleverna flyttas med automatik över till nästa kurstillfälle.

Boka kurs »