Priser för PT & Kostrådgivare utbildningar

Ordinarie Pris Inklusive moms

I priset ingår det administrationsavgift, kursavgift, examinations avgift, internationell licensierad diplom från EHFA/EREPS, utbildningens material, 21st Century PT School T-shirt och rabatt på MM Sports

Internationall Lic Personlig Tränare / Kostrådgivare 24.950:-

Workshops

21st Century PT School Workshops nr. 1-5: 3 750 kr / st

6 875 kr för 2 workshop
9 375 kr för 3 workshop
12 500 kr för 4 workshops
15 625 kr för alla 5 workshops

Bokning – Betalning

Anmäl dig här »

Reservation

21st Century PT School reserverar sig för att om någon i lärarkåren bortfaller pga sjukdom eller någon annan extraordinär omständighet inträffar eller om antalet elever är mindre än 4 stycken att utbildningen ställs in och eleverna flyttas med automatik över till nästa kurstillfälle eller att kursen förkortas med några dagar då genomgång av allt sker betydligt snabbare, inget utelämnas i sådana fall och all teoretisk och praktisk genomgång och information ingår fortfarande.

Referenser
Grym intensiv utbildning!
En fantastisk utbildning som fick med alla viktiga delar. Inspirerande och kunniga lärare!

Johanna

Över förväntan!
Trevliga, pedagogiska och kunniga lärare. Enkelt att anmäla sig och man får stöd och tips innan, under, och efter kursen. Rekommenderar de starkt!

Maria

Jag gick den här PT-utbildningen för att bredda mina kunskaper ytterligare och både kunna jobba som sjukgymnast och personlig tränare. Jag tycker att jag fått med mig många nya spännande infallsvinklar och sätt att se på olika saker. Kompetenta föreläsare, varit intressanta dagar.
Sammantaget en rolig och lärorik utbildning.

Helena