Workshops

Varför skall Du välja 21st Century PT School?
Eftersom vi är mer än enbart en PT-skola!

I dagens värld där det mesta handlar om idrott, hälsa och fitness, finns det ett snabbt växande behov av välutbildade individer som har de mentala och fysiska verktygen för att leverera resultat.
På 21st Century PT School, har vi omfattande utbildningspaket för alla som framgångsrikt vill arbeta med idrott, hälsa och fitness; som personliga tränare, idrottsledare, massör, mental training coach, kostrådgivare, affärsman/kvinna eller entreprenör.

Vårt team består av en grupp passionerade individer som har goda akademiska kvalifikationer och lång och bred erfarenhet inom idrott, hälsa, fitness och affärslivet
. Vi kan även meritera oss som den PT skola vars studenter har blivit de mest framgångsrika personliga tränarna i hela Skandinavien.

Statistiken visar att 90% av våra studenter blir anställda eller startar eget företag redan inom en månad efter avslutad examen. Många av våra samarbetspartner och medarbetare är några av Skandinaviens ledande hälso- och fitness aktörer, klädföretag eller kosttillskottsföretag. Med deras hjälp ser vi till att våra studenter får ett försprång ut i arbetslivet. Utöver detta är våra priser mycket konkurrenskraftiga samtidigt som vår nivå av engagemang alltid är av högsta prioritet, detta för att se till att våra studenter alltid skall lyckas. Idag håller vi kurser i över 30 städer i Skandinavien
. Med stor sannolikhet så kommer vi snart att hålla en utbildning i din stad, eller kanske i en stad nära dig

for potentially additive or synergistic actions (e.g. little blue pill such as relationship distress, sexual performance concerns,.

.

Vi på 21st Century PT School har ett mål i sikte. Och det är att ALLTID se till att ALLA våra studenter blir framgångsrika.

Vi ser fram emot att inom en snar framtid få träffa dig. Och om du har några frågor så tveka inte att kontakta någon av oss i vårt team. Våra kontor hittar du i Stockholm, Göteborg och i Malmö.

Väl mött!
21st Century PT School Team

Workshop 1: Grundkurs inför 21st Century PT School PT Skolan

Denna workshop är en exklusivt utformad och förberedande kurs för dig som anser att du behöver bättra på dina befintliga grundkunskaper inom personlig träning, anatomi & fysiologi, konditionstest, gymintroduktion, styrketräning, maskiner och även nuvarande status av finessbranschen
. Denna 1-dagars kurs kommer att ge dig en mycket bra inblick i den personliga tränarens värld. Här fastställs en fast grund för den intensiva kommande 2 veckors PT-kursen. Denna workshop är visserligen inte obligatorisk men 21st Century PT School rekommenderar den för varje student som anmäler sig och speciellt för de som upplever att de behöver bättre grundkunskap om vad det innebär att vara en utmärkt tränare. Denna workshop kommer att förse dig med alla nödvändiga verktyg för att känna dig extra säker på att hålla den standard som krävs för att klara av den kommande PT-kursen
.
Pris: 3 750:- inkl. moms

DS_16_pages_2016-2

21st Century PT School Workshops 1Grundkurs inför 21st Century PT School PT Skola är en 1 dagars grundkurs för blivande studenter. Denna workshop är utformad i syfte till att dels förbereda dig som önskar få mer kunskap, uppdatera dina befintliga färdigheter och dels för att ge dig som inte har någon grundkunskap alls, en fast grund att stå på innan du påbörjar.

Kursinnehåll: Personlig Träning – Anatomi och Fysiologi – Konditionstest – Gymintroduktion – Styrketräningsmaskiner
Not: Ej obligatorisk rekommenderas dock varmt för oerfarna elever.

Gå till Workshops för PT »

 

Gå till Workshops för Kostrådgivare »

 

Gå till Workshops för Mental Coach »