Workshops för Kostrådgivare


Nedan följer alla våra endagars utbildningar / workshops för kostrådgivare. Dessa lämpar sig bra för personliga tränare, kostrådgivare och andra tränare inom idrott & hälsa som vill fördjupa sina kunskaper inom kost.


Workshop 1 – Advanced Nutrition Workshop

21st Century PT School Advanced Nutrition Workshop
Denna workshop är avsedd för personliga tränare, kostrådgivare och andra tränare inom idrott & hälsa som vill fördjupa sina kunskaper inom kost. Det är utformat att ge dig som tränare en djupare förståelse i hur kosten påverkar våra hormoner, energinivåer, prestation, kroppssammansättning samt hur du kan påverka det till det positiva genom att hälsosamt manipulera kosten så att det passar klientens livsstil, förutsättningar och behov.
Denna workshop omfattar följande moment:
• Hunger och mättnad
• Anabola och katabola hormoner
• Dopamin, serotonin
• Påverkan på hjärnans signalsubstanser
• Näring för bättre prestanda
• Kolhydratsladdning
• Kostillskott
• Näringstiming

Pris: 3 750:- inkl. moms

Workshop 2: Konsten att äta smart

Idag kan det vara väldigt svårt att veta hur man ska äta rätt. Mycket av det som säljs i matbutiker och ute på restauranger består av mat rikt på socker, salt, och onyttigt fett. Samtidigt lever vi i ett samhälle där stress är en vardag för många. Frågan är hur du ska få allt att hänga ihop; familj, jobb, träning, och äta hälsosamt
. I denna workshop kommer du bland annat få lära dig hur du kan äta hälsosamt, vad du bör ha i ditt skafferi och vad du bör undvika, hur du läser näringsinnehållet av produkter, och konsten av att bli en medveten konsument.

Pris: 3 750:- inkl
. momsWorkshop 3: Kost för vegetarianer och veganer

Idag kan det vara väldigt svårt att veta hur man ska äta rätt
. Mycket av det som säljs i matbutiker och ute på restauranger består av mat rikt på socker, salt, och onyttigt fett

the corporal smooth muscle cells. This enzyme guanylateeffect on the myocardium (3) . In general, sildenafil when viagra online.

. Samtidigt lever vi i ett samhälle där stress är en vardag för många. Frågan är hur du ska få allt att hänga ihop; familj, jobb, träning, och äta hälsosamt. I denna workshop kommer du bland annat få lära dig hur du kan äta hälsosamt, vad du bör ha i ditt skafferi och vad du bör undvika, hur du läser näringsinnehållet av produkter, och konsten av att bli en medveten konsument.

Pris: 3 750:- inkl. moms

Workshop 4: Kosttillskott

Kosttillskott har sedan deras begynnelse från ett illasmakande och otroligt begränsat sortiment till en multimiljardindustri där kosttillskott och fitness går hand i hand. Men att förstå varför vi tar kosttillskott är något de flesta har begränsad kunskap gällande. Ett ämne där de flesta förlitar uteslutande sig på ovetenskaplig kunskap och anekdoter. I denna workshop kommer vi förjaga myter gällande kosttillskott och diskutera de som funkar baserat på vetenskapliga grunder.

Pris: 3 750:- inkl
. moms


« Tillbaka till workshops